Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 2 - 3 Knoblauchzehen, nach Geschmack
- 40 g Tomatenmark
- 30 g Butter, in Stücken
- 200 g rote Linsen, getrocknet
- 2 EL Minze, getrocknet
- 30 g Reis
- 20 g Bulgur
- 1 ½ - 1 ¾ TL Salz, nach Geschmack
- ¼ TL Pfeffer
- ¼ TL Chiliflocken
- 1470 g Wasser, zimmerwarm
- 1 Zitrone, geviertelt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1660 kJ / 397 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 38 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 10.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Wachtelbohnen in Tomatensauce - Zeytinyağlı Barbunya
14 godz.
Marokkanische Harira
1 Std.
Bulgur-Brokkoli-Eintopf
30 Min
Rote-Linsen-Suppe - Mercimek Çorbası
30 Min
Bulgur-Gemüse-Pilaw - Sebzeli Bulgur Pilavı
30 Min
Cremige rote Linsensuppe
45 Min
Tomatensuppe mit Bulgur
50 Min
Weiße-Bohnen-Eintopf - Etli Kuru Fasulye
14 godz.
Bohnen-Tomaten-Eintopf
45 Min
Linsen-Nudel-Suppe mit Sucuk - Sucuklu Sakala Çarpan Çorbası
6h 30min
Linsen-Tomaten-Suppe
30 Min
Ezogelin Çorbası - Rote Linsensuppe
1 Std. 5 Min