Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Knoblauchzehe
- 300 g Rotkohl, in Stücken
- 60 g rote Zwiebeln, halbiert
- 60 g Walnusshälften
- 1 TL Salz
- 30 g Olivenöl
- 15 g Essig
- 20 g Granatapfelsirup, sauer (Nar Eksisi)
- 200 g Rucola, ohne Stiele
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 932 kJ / 223 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 3.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Acuka
5 Min
Fruchtig-scharfe Gemüse-Salsa - Antep Ezmesi
1h 15 min
Joghurt-Möhren-Creme - Yoğurtlu Havuç Ezmesi
50 Min
Rote-Linsen-Köfte - Mercimekli Köfte
1 Std.
Gurken-Joghurt-Dip - Cacık
10 Min
Bulgursalat - Kısır
1 Std.
Auberginensalat - Baba Gannuş
1 Std.
Bohnen-Dill-Rauten - Fava
1h 20min
Bulgur-Gemüse-Pilaw - Sebzeli Bulgur Pilavı
30 Min
Weiße-Bohnen-Eintopf - Etli Kuru Fasulye
14 Std.
Grüne-Bohnen-Gemüse - Zeytinyağlı Taze Fasulye
30 Min
Köfte Adana-Art mit Zwiebelsalat - Adana Köfte ve Soğan Salatası
35 Min