Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 2 - 3 Knoblauchzehen, nach Geschmack
- 40 g Tomatenmark
- 30 - 40 g Butter, in Stücken (2 cm)
- 200 g rote Linsen, getrocknet
-
2 - 3
TL Minze, getrocknet
of 5 Minzblätter, frisch, gehackt - 30 g Reis
- 20 g Bulgur
- 1 ½ - 2 TL Salz
- ¼ - ½ TL schwarzer Pfeffer, gemahlen
- ¼ - 1 TL Chiliflocken (Pul Biber)
- 1475 g Wasser, lauwarm
- 1 Zitrone, geviertelt, zum Beträufeln
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1275 kJ / 305 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 47 g
- Vetten
- 8 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 7.1 g
- Natrium
- 985 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Rote-Linsen-Bulgur-Suppe
1 Std. 10 Min
Vegane Köfte (Etsiz Çiğ Köfte)
50min
Rote-Linsen-Köfte - Mercimekli Köfte
1 godz.
Acuka
5min
Köfteauflauf (İzmir Köfte)
1 Std. 5 Min
Künefe
1 godz.
Himmlische Suppe (Cennet Çorbası)
40 Min
Orman Kebabı - Lamm-Eintopf
1 godz.
Rote-Linsen-Suppe - Mercimek Çorbası
30 Min
Weiße-Bohnen-Eintopf - Etli Kuru Fasulye
14sa
Butterreis mit Fadennudeln - Şehriyeli Pirinç Pilavı
50min
Almsuppe - Yayla Çorbası
55 min