Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 dente de alho
- 1 pé de tomilho
- 2 folhas de louro
- 1 talo de aipo cortado em pedaços
- 1 ramo de salsa
- 100 g alho-francês cortado em rodelas (1,5 cm aprox.)
- 150 g cenoura cortada em rodelas (1,5 cm aprox.)
- 1 c. chá de sal
- 1 c. chá de pimenta branca
- 900 g água
- 1000 g carne de vitela cortada em pedaços (2-3 cm aprox.)
- 500 g cogumelos Paris cortados em quartos
- 50 g manteiga
- 50 g farinha
- 100 g natas c/ 35% de gordura
- 2 gemas de ovo
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1892 kJ / 454 kcal
- Eiwitten
- 34.8 g
- Koolhydraten
- 9.7 g
- Vetten
- 30.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Carne de vaca estufada com gnocchi
1h 30 phút
Bochechas de porco lento
16 Std.
Arroz vaporizado
35 Min
Sumo antioxidante
10 Min
Ganso de vitela em slow cooking com cogumelos
5h 20 min
Frango à Jamaicana com puré de batata e legumes
3 Std. 5 Min
Bolo de morango em camadas -TM6
2h
Menu: Puré de legumes com almôndegas de frango e uvas e maçãs a vapor
1h 10min
Bacalhau ao vapor com salada de cherovia e molho de laranja
45min
Menu: Caril de bacalhau e grão com arroz e bolo de laranja a vapor
55 phút
Salmão ao vapor com arroz negro da Sena
1 godz. 15 min
Strudel de maçã
3h 20 phút