Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g Hokkaido-Kürbis, in Stücken (siehe Tipp)
- ¾ Bund Petersilie, abgezupft
- 1 Dose Kichererbsen (Abtropfgew. 265 g), abgetropft
- 150 g Feta, in Stücken
- 3 Eier
- 50 g Mehl
- 1 TL Backpulver
- 1 ¾ TL Salz
- ½ TL Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
- 1 - 2 Prisen Muskat
- Öl zum Braten
- 200 g Quark, 20% Fett
- 100 g Schmand
- 1 Kresse-Beet, abgeschnitten
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 796 kJ / 190 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 12 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 721 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Linsen-Kartoffel-Puffer mit Cashew-Dip (vegan)
45 min
Spinat-Waffel-Sandwiches
30min
Süßkartoffel-Brownies
1h
Rote-Bete-Burger
3h 25min
Gefüllte Spinattortillas
1h
Mais-Polenta-Puffer mit Joghurtsauce
1h
Glutenfreie Gemüsefladen mit Joghurtsauce
1 godz. 20 min
Süßkartoffelpizza
1 Std. 10 Min
Polenta-Möhren-Ecken mit Rahm-Kräuterseitlingen
55 min
Zucchini-Waffeln mit Feta-Creme
45 min
Süßkartoffel-Zucchini-Rösti mit Cashewdip
30min
Kürbis-Kartoffel-Gratin mit Kräuterhalloumi
45 min