Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Karamelsaus
- 250 g witte suiker
- 200 g opklopbare room, 30-40% V.G.
- 1030 g water
- 1 tl citroensap (zie tip)
- 30 g boter, koud, in één stuk (6 x 4 x 1 cm)
- 1 el azijn
Parfait
- 80 g geroosterde gezouten pinda's
- 500 g opklopbare room, 30-40% V.G., erg koud
- 5 eierdooiers
- Voeding
- per 1 stuk
- Calorieën
- 1801 kJ / 430 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 33 g
- Vezels
- 0.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Basis karamel
25 min
Crème karamel (flan)
5 godz. 30 min
Gefermenteerde frambozensiroop
128h 10min
Stervormige walnootravioli met champagnesaus
Geen beoordelingen
Ovenschotel met pommes duchesses en groenten
1 Std. 15 Min
Scandinavische hamburger
4 godz. 10 min
Chocolade en chilli ijs met whiskey siroop
14h 20min
Mini Spaanse koningstaart (Mini Roscón de Reyes)
Geen beoordelingen
Lemon curd
20 min
Karamelpudding
1h
Sprankelende clementine en granaatappelpunch
20 min
Honingraat
1 Std. 30 Min