Karamel parfait
TM6

Karamel parfait

(Geen beoordelingen)

Ingrediënten

Karamelsaus

  • 250 g witte suiker
  • 200 g opklopbare room, 30-40% V.G.
  • 1030 g water
  • 1 tl citroensap (zie tip)
  • 30 g boter, koud, in één stuk (6 x 4 x 1 cm)
  • 1 el azijn

Parfait

  • 80 g geroosterde gezouten pinda's
  • 500 g opklopbare room, 30-40% V.G., erg koud
  • 5 eierdooiers

Voeding
per 1 stuk
Calorieën
1801 kJ / 430 kcal
Eiwitten
6 g
Koolhydraten
28 g
Vetten
33 g
Vezels
0.6 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten