Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Karamelsaus
- 250 g witte suiker
- 200 g opklopbare room, 30-40% V.G.
- 1030 g water
- 1 tl citroensap (zie tip)
- 30 g boter, koud, in één stuk (6 x 4 x 1 cm)
- 1 el azijn
Parfait
- 80 g geroosterde gezouten pinda's
- 500 g opklopbare room, 30-40% V.G., erg koud
- 5 eierdooiers
- Voeding
- per 1 stuk
- Calorieën
- 1801 kJ / 430 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 33 g
- Vezels
- 0.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vanillesaus (crème anglaise)
10 min
Venusschelpen op zeemanswijze
30min
Aardbeien mille-feuille
5h
Gin en lavendelijs
14 Std. 35 Min
Half bolletje vanille en karamel
Pas d’évaluation
Karamelpoeder
1h
Basis karamel
25 min
Aardbeien curryketchup
Pas d’évaluation
Lactosevrije pannenkoeken met confituur
1h
Miso carbonara udon noedels
25 min
Croquembouche met sinaasappel custard en donkere chocolade
Pas d’évaluation
Mousse van ham
10 min