Apparaten en Accessoires
Karamel parfait
Voorbereiding 20min
Totaal 7u.
10 stuks
Ingrediënten
Karamelsaus
-
witte suiker250 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G.200 g
-
water1030 g
-
boter koud, in één stuk (6 x 4 x 1 cm)30 g
-
citroensap (zie tip)1 tl
-
azijn1 el
Parfait
-
geroosterde gezouten pinda's50 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G. erg koud500 g
-
eierdooiers5
-
geroosterde gezouten pinda's30 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 stuk
Eiwitten
6 g
Calorieën
1801 kJ /
430 kcal
Vetten
33 g
Vezels
0.6 g
Koolhydraten
28 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Karamel maken
14 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Kikkererwtenstoofpot met Octopus en Mosselen
Geen beoordelingen
Bosbessenaperitief en garnalencanapés
Geen beoordelingen
Engelse brunch
Geen beoordelingen
Scandinavische hamburger
4u. 10min
Op zijn geheel geroosterde zalm met miso en gochujang pikante saus
Geen beoordelingen
Crème karamel (flan)
5u. 30min
Coconut Dream
10min
IJssandwich
Geen beoordelingen
Gevulde veggieslakken
45min
Pudding met aardbei en peer
Geen beoordelingen
Crumble met peren en crème van ricotta
1u.
Herfstlimonade/Virgin sangria
35min