Apparaten en Accessoires
Karamel parfait
Voorbereiding 20min
Totaal 7u.
10 stuks
Ingrediënten
Karamelsaus
-
witte suiker250 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G.200 g
-
water1030 g
-
boter koud, in één stuk (6 x 4 x 1 cm)30 g
-
citroensap (zie tip)1 tl
-
azijn1 el
Parfait
-
geroosterde gezouten pinda's50 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G. erg koud500 g
-
eierdooiers5
-
geroosterde gezouten pinda's30 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 stuk
Eiwitten
6 g
Calorieën
1801 kJ /
430 kcal
Vetten
33 g
Vezels
0.6 g
Koolhydraten
28 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Karamel maken
14 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Rabarber, sinaasappel en amandel cake
1 godz. 30 min
Clafoutis met amarena kersen en amandelmelk
Brak ocen
Sandwich South Carolina BBQ Pulled Pork
Brak ocen
IJskroon van meringue en frambozen
4 godz. 10 min
Scandinavische hamburger
4 godz. 10 min
Lemon curd
20 min
Vloeibare karamel
25 min
Caramel vanille bourbon saus
Brak ocen
Mosselen met basilicum, amandelen en boter
40 min
Mangochutney
1 godz. 20 min
Sabayon met sinaasappellikeur
15 min
Crème anglaise
15 min