Apparaten en Accessoires
Kokos en karamel cheesecake
Voorbereiding 30min
Totaal 3u. 40min
16 stuks
Ingrediënten
Cheesecake
-
boter om de vorm in te vetten
-
witte suiker220 g
-
huisgemaakte vanillesuiker40 g
-
maïzena (zetmeel)75 g
-
kwark, 20% vet1250 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G.200 g
-
eieren2
Kokos-karamelsaus en opbouw
-
witte suiker250 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G.70 g
-
kokoswater130 g
-
citroensap (zie tip)1 tl
-
kokosolie30 g
-
water1000 g
-
azijn1 el
-
gedroogde, geraspte kokosnoot om te besprenkelen
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 stuk
Eiwitten
11 g
Calorieën
1329 kJ /
318 kcal
Vetten
13 g
Vezels
0.2 g
Koolhydraten
39 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Karamel maken
14 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Glutenvrije, suikervrije mini Japanse katoen cheesecakes
1u. 30min
Pancake muffins met banaan en chocolade
30min
Appelpunch
30min
Gehakte uien
5min
Driekoningentaart 100% chocolade
1u. 35min
Champignonsaus met room en witte wijn
30min
Linzenbrood
1u. 55min
Aardbeienmojito
10min
Druiven en cava trifle
Geen beoordelingen
Snelle brownie
25min
Witte chocolade cheesecake
16u.
Gebakken kaastaart
3u. 10min