Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g ziemniaków, pokrojonych na 3-4 cm kawałki
- 700 g wody
- 200 g cebuli, pokrojonej w ćwiartki
- 300 g oliwy z oliwek
- 8 jajek
- 10 - 15 g proszku do pieczenia
- 1 łyżeczka soli
- 150 g sera mozzarella, startego
- 100 - 120 g kostek boczku
- 1 ząbek czosnku, posiekany
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 1360 kJ / 325 kcal
- Eiwitten
- 13.4 g
- Koolhydraten
- 11.3 g
- Vetten
- 25.1 g
- Vezels
- 1.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pannukakku (fiński naleśnik z piekarnika)
1h 10 min
Zapiekanka ziemniaczana
40min
Galette z kurczakiem dla całej rodziny
1 Std. 55 Min
Placek nadziewany mozzarellą
1h 5min
Jajka po szkocku
1 Std. 25 Min
Meksykańska tostada z wołowiną
1 Std.
Chrupiący placek z cebulą (flammkuchen) (TM5)
1 Std.
Kiełbasy zapiekane w cieście (Toad in the hole)
55 Min
Quiche z resztkami sera i wędlin
40min
Focaccia ziemniaczana z szynką i serem
2h 50min
Pomidorowe arancini z ciągnącą się mozzarellą
1 Std.
Pizza w stylu chicagowskim (Chicago deep dish pizza)
1h 35min