Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 diente de ajo, pelado
- 10 ramitas de perejil fresco (solo las hojas)
- 120 g de rabos de cebolla de cambray, en trozos
- 80 g de pimiento verde, en trozos
- 80 g de pimiento rojo, en trozos
- 1 de jitomate, en cuartos (aprox. 170 g)
- ½ cdita de paprika dulce
- ½ cdita de sal
- 20 g de vinagre de jerez
- 60 g de aceite de oliva extra virgen
- 100 g de aceitunas negras deshuesadas, en rodajas
- 8 camarones grandes, pelados
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1229 kJ / 276 kcal
- Eiwitten
- 9.8 g
- Koolhydraten
- 6.3 g
- Vetten
- 23.6 g
- Verzadigd vet
- 3.4 g
- Vezels
- 2.6 g
- Natrium
- 1166.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Carpaccio de betabel con burrata (Pelar)
1 Std. 25 Min
Agua de sandía con chile piquín
5min
Yaki udon al estilo japonés
30 Min
Udon con tempeh en caldo picante TM6
5 Std. 40 Min
Tiradito de pescado y chile de árbol
10min
Salsa verde cruda
5min
Carne de res con pimientos
25 Min
Mojito virgen de maracuyá
10min
Chuletas de cerdo con salsa de champiñones al marsala (Hestan Cue™)
50min
Camarones agridulces Al vacío TM6
1h 15min
Chop suey de camarón
1 Std.
Pescado empapelado al chile serrano
30 Min