Compatibele versies
Mollejas de cordero a la zamorana (Castilla y León)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 - 3 dientes de ajo
- 2 - 3 ramitas de perejil fresco (solo las hojas, limpias y secas)
- 100 g de aceite de oliva
- 150 g de cebolla en cuartos
- 100 g de puerro en rodajas
- 600 g de mollejas de cordero limpias
- 1 cucharadita de sal
- 1 cucharada de pimentón
- 50 g de agua
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1700 kJ / 407 kcal
- Eiwitten
- 16.21 g
- Koolhydraten
- 2.6 g
- Vetten
- 36.84 g
- Vezels
- 0.93 g
Alternatieve recepten
Hígado encebollado al vino de Jerez
30 min
Oreja a la madrileña (Madrid)
1sa 10 dk
Carrilleras en salsa con pimientos rojos
1sa
Riñones al jerez
1sa
Costillas al vino con arroz
1sa
Cochinillo asado con patatas panadera
2h 30min
Alitas de pollo al ajillo
30 min
Perdices confitadas
26h 30min
Cangrejos de río en salsa
30 min
Cordero guisado con uvas blancas
1sa
Codornices al limón
45 min
Cordero al ajillo
1sa