Compatibele versies
Mollejas de cordero a la zamorana (Castilla y León)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 - 3 dientes de ajo
- 2 - 3 ramitas de perejil fresco (solo las hojas, limpias y secas)
- 100 g de aceite de oliva
- 150 g de cebolla en cuartos
- 100 g de puerro en rodajas
- 600 g de mollejas de cordero limpias
- 1 cucharadita de sal
- 1 cucharada de pimentón
- 50 g de agua
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1700 kJ / 407 kcal
- Eiwitten
- 16.21 g
- Koolhydraten
- 2.6 g
- Vetten
- 36.84 g
- Vezels
- 0.93 g
Alternatieve recepten
Conejo al ajillo con setas
40 Min
Hígado encebollado al vino de Jerez
30 λεπτ.
Alitas de pollo al ajillo
30 λεπτ.
Riñones al jerez
1ωρ.
Judías verdes con higaditos al Pedro Ximénez
30 λεπτ.
Codornices al limón
45min
Conejo a la sidra
1ωρ.
Guarrito extremeño
50 λεπτ.
Conejo al chilindrón
1ωρ.
Arroz con higaditos de pollo
1ωρ. 20 λεπτ.
Lengua de ternera al vino tinto
2h 50min
Costillas al vino con arroz
1ωρ.