Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 large eggs, cold
- vinegar, to rub eggs
- ½ oz onion skins, red
- water, to fill to 1 liter mark
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 258 kJ / 61.7 kcal
- Eiwitten
- 5.3 g
- Koolhydraten
- 0.3 g
- Vetten
- 4.2 g
- Verzadigd vet
- 1.3 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 61 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Apple and Pear Detox Juice
10min
Creamed Peas and Ham
30 Min
Fluffy Baked Omelet
35 Min
Chocolate Babka
3 Std.
Nectarine Tart with Frangipane
1 Std.
Green Dyed Eggs
55min
Yellow Dyed Eggs
55min
Golden Brown Dyed Eggs
55min
Light Blue Dyed Eggs
55min
Fennel Digestive
10min
Fluffy Almond Pancakes with Blackberry Syrup
1 Std.
Unsalted Butter
15min