![Entraña a la plancha con patatas y salsa criolla Entraña a la plancha con patatas y salsa criolla](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/9b50cbc6-c055-4b45-aea1-758eebb6b034/Derivates/5146cc2c-9629-40ff-8e97-19672706105a.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 - 120 g de pimiento verde en trozos de 2 cm
- 100 - 120 g de pimiento rojo en trozos de 2 cm
- 120 g de cebolla roja en trozos de 2 cm
- 120 g de tomate (pelado y sin semillas) en trozos
- 2 pellizcos de sal
- 30 g de vinagre de vino tinto
- 80 g de aceite de oliva virgen extra
- 300 g de agua
- 500 g de patatas de guarnición en gajos de 1 cm
- 600 - 700 g de entraña de ternera (sin la telilla que la recubre) en 4 trozos
- 2 - 4 pellizcos de sal en escamas
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2190 kJ / 524 kcal
- Eiwitten
- 36.4 g
- Koolhydraten
- 24.1 g
- Vetten
- 31.3 g
- Verzadigd vet
- 7.2 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 370 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ñoquis del 29
1ωρ. 15 λεπτ.
Tarta de jamón, queso y tomate
1ωρ. 10 λεπτ.
Pastafrola de membrillo
2 godz.
Empanadas criollas
3h
Ternera estofada con ñoquis
1 godz. 30 min
Buñuelos de acelga
45 Min
Empanadas de bondiola a la barbacoa
1 godz. 25 min
Bondiola con salsa de vino tinto
1 Std.
Entraña de ternera al chimichurri
30min
Salsa criolla
5min
Empanadas de carne
1h 50min
Chipa
30min