Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 - 120 g de pimiento verde en trozos de 2 cm
- 100 - 120 g de pimiento rojo en trozos de 2 cm
- 120 g de cebolla roja en trozos de 2 cm
- 120 g de tomate (pelado y sin semillas) en trozos
- 2 pellizcos de sal
- 30 g de vinagre de vino tinto
- 80 g de aceite de oliva virgen extra
- 300 g de agua
- 500 g de patatas de guarnición en gajos de 1 cm
- 600 - 700 g de entraña de ternera (sin la telilla que la recubre) en 4 trozos
- 2 - 4 pellizcos de sal en escamas
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2190 kJ / 524 kcal
- Eiwitten
- 36.4 g
- Koolhydraten
- 24.1 g
- Vetten
- 31.3 g
- Verzadigd vet
- 7.2 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 370 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pastafrola de membrillo
2h
Salsa criolla
5 min
Pascualina
1h 45 min
Vitello tonnato (Ternera con salsa de atún)
13h
Budín de mandarinas
55min
Bondiola con salsa de vino tinto
1 Std.
Chipa
30 Min
Soufflé de calabaza
1 Std.
Pastafrola de membrillo
2h
Empanadas de humita
1h 30min
Bondiola con cremoso de batata
1 Std. 20 Min
Polenta cremosa con salsa boloñesa
1 godz. 25 min