Compatibele versies
Fritata ao vapor com queijo de cabra e cebola roxa caramelizada
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g cebola roxa cortada em fatias (7-8 mm aprox.)
- 40 g mel
- 10 g vinagre de vinho tinto
- 1 ½ c. chá de sal
- 6 ovos
- 150 g queijo de cabra fresco cremoso
- ½ c. chá de pimenta preta
- 500 g água
- 30 g noz picada
- 30 g mistura de germinados
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1249.8 kJ / 298.8 kcal
- Eiwitten
- 17.3 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 19 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 0.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Peixe assado com ervas do Mediterrâneo - TM6
45 min
Noodles ao estilo de Singapura - TM6
Geen beoordelingen
Lasanha de curgete low carb
45 min
Massa cremosa de alho-francês e Koftas de frango
2 Std.
Tisana de gengibre, mel e citronela
Geen beoordelingen
Frango em molho verde com quinoa e legumes a vapor
40 min
Cevada com ratatouille
40 min
Salada de camarão e pêssego com vinagreta
1 godz.
Cuscuz com frango, funcho e laranja
20 min
Frango com puré de maçã e aipo e pedaços de abóbora
40 min
Risoto de cenoura e lombinhos com manteiga aromatizada
1 godz.
Crepioca com salteado de cogumelos brancos e cenoura
55 min