Compatibele versies
Fritata ao vapor com queijo de cabra e cebola roxa caramelizada
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g cebola roxa cortada em fatias (7-8 mm aprox.)
- 40 g mel
- 10 g vinagre de vinho tinto
- 1 ½ c. chá de sal
- 6 ovos
- 150 g queijo de cabra fresco cremoso
- ½ c. chá de pimenta preta
- 500 g água
- 30 g noz picada
- 30 g mistura de germinados
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1249.8 kJ / 298.8 kcal
- Eiwitten
- 17.3 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 19 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 0.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Arroz preto com mexilhão, bacon e tomate-cereja
50 Min
Bolinhos de peixe thai
30 Min
Noodles ao estilo de Singapura - TM6
Geen beoordelingen
Pasta tikka masala
1 Std.
Almôndegas de borrego com molho de tomate picante, cuscuz e mousse de chocolate e tâmaras
1 Std. 20 Min
Sopa de batata com ovos e cogumelos salteados
40 Min
Peito de peru com citrinos em sous-vide
3 Std. 30 Min
Azeite e vinagre aromatizados
504h 40min
Tagliatelle com pesto de ervilhas e ovos quentes
30 Min
Salada de trigo com vinagre balsâmico
35 Min
Smoothie de café e linhaça e bolachas de chocolate
9 Std.
Strudel de cogumelos, feta e espinafres
1 Std. 45 Min