Compatibele versies
Tartar de res con alcaparras, cebolla morada y aioli de jitomates deshidratados
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g de cebolla morada, en trozos
- 40 g de jitomate deshidratado en aceite, escurridos (guarde el aceite en un tazón y reserve)
- 15 g de jitomates deshidratados en aceite
- 1 diente de ajo, pelado
- 5 g de hojas de perejil fresco
- 15 g de mostaza
- 1 cdita de sal
- ¾ cdita de pimienta negra molida
- 1 pizca de hojuelas de chile seco
- 2 yemas de huevo
- 200 g de filete de res, limpia, en trozos (3 cm), semcongelados (ver tip)
- 30 g aceite de oliva
- 4 cdita alcaparra, escurrido
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1664.5 kJ / 397.5 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 11.5 g
- Vetten
- 28.5 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 28 g
- Natrium
- 1389 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mousse de cilantro
2h 20min
Filete de res con salsa de vino tinto
1 Std. 30 Min
Filete a la pimienta
20 min
Filete Wellington
2h 10 min
Mermelada de cebolla y tocino
40 Min
Crème brûlée de café TM6
15 dk
Kipe crudo
30 menit
Camarones al mojo de ajo
20 min
Ceviche peruano
1j 15 menit
Crema de camarón
45 Min
Bisque de langosta
45 Min
Camarones a la mantequilla de ajo
35 Min