Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Bizcocho rojo
- 140 g de azúcar glass puro
- 5 huevos, a temperatura ambiente
- 5 claras de huevo
- 1 pizca de sal
- ½ cdita de colorante vegetal, rojo
- 5 yemas de huevo
- 100 g de harina de trigo
- 40 g de fécula de maíz
Merengue de semillas de girasol
- 160 g de azúcar glass
- 4 claras de huevo
- 1 pizca de sal
- 180 g de semillas de girasol
- 10 g de harina de trigo
- 10 g de fécula de maíz
Relleno de crema
- 15 g de grenetina en polvo
- 80 g de agua
- 500 g de crema para batir (30-40% grasa), muy fría
- 1 cda de azúcar glass
- 100 g de semillas de granada, al gusto (optioneel)
- 250 g de pulpa de mango, natural (ver tip)
Montaje del pastel
- 100 g de té negro preparado
- 25 g de jugo de fruta (p. ej. jugo de granada)
Glaseado de espejo
- 15 g de grenetina en polvo
- 70 g de agua fría
- 200 g chocolate blanco, cortado en trozos
- 150 g de leche condensada
- ½ - 1 cdita de colorante vegetal rojo
- fresas, en mitades para decorar
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1730.3 kJ / 413.3 kcal
- Eiwitten
- 10.3 g
- Koolhydraten
- 45.8 g
- Vetten
- 21.5 g
- Verzadigd vet
- 10.1 g
- Vezels
- 11.9 g
- Natrium
- 72.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pastel de tres leches
3h
Pastel de limón y merengue
2h 10min
Panqué de limón con crema de zarzamoras
1h 45min
Azúcar glass (200 g)
5 min
Red velvet
1h 30min
Betún de chocolate
10 min
Relleno de caramelo y mantequilla para macarrón TM6
45min
Betún de queso crema
5 min
Pastel de fresas con chocolate
1h 30min
Betún de vainilla
5 min
Macarrones con merengue francés
1h 30min
Betún de mantequilla básico
10 min