Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 œufs moyens (53-63 g), froids
- 400 g de jus de betterave
- l'eau jusqu'au marquage 1 litre (l)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 258 kJ / 61.7 kcal
- Eiwitten
- 5.3 g
- Koolhydraten
- 0.3 g
- Vetten
- 4.2 g
- Verzadigd vet
- 1.3 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 61 mg
Alternatieve recepten
Sandwich crème d'artichaut et œuf dur
25min
Poireaux et œufs durs, sauce gribiche
35min
Œufs de couleur bleu clair
55min
Œufs de couleur jaune
55min
Cheesecake aux perles de tapioca
6 godz. 45 min
Crème de petits pois au basilic, œufs durs et fondant citron
1h 5min
Ris de veau aux oignons nouveaux
3h
Œufs de couleur brun-rouge
Geen beoordelingen
Œufs de couleur bleu clair
Geen beoordelingen
Monstres de purée de pommes de terre au four
2h 5min
Chocolat chaud au lait de coco
10min
Lentilles beluga aux deux choux et aux lardons
1 Std.