Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 35 g d'échalotes
- 55 g de beurre (dont 40 g froids, coupés en morceaux)
- 200 g de vin rouge, type Floc de Gascogne (voir "Conseil(s)")
- 1 feuille de laurier
- 1 brin de thym frais
- 1 gousse d'ail
- 115 g d'eau
- 1 c. à café de fond de veau
- 25 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 494.3 kJ / 119.7 kcal
- Eiwitten
- 0.7 g
- Koolhydraten
- 4.2 g
- Vetten
- 9.5 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 0.7 g
- Natrium
- 59 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pannacotta aux fruits rouges
3 Std. 25 Min
Crêpes fourrées choco-noisette
1 Std. 55 Min
Mochis à la fraise
45 min
Entremets rose
1 Std. 30 Min
Brioche perdue agrumes-coco
35 min
Smoothie vitaminé
20min
Crêpes roses au houmous
35 min
Liqueur fraise-hugo
40 Min
Sandwich crème d'artichaut et œuf dur
25min
Coupe des îles
10 godz. 30 min
Mélange pour assaisonner les légumes (plat végétarien)
20min
Minifocaccias fantaisies
2 godz. 15 min