Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 35 g d'échalotes
- 55 g de beurre (dont 40 g froids, coupés en morceaux)
- 200 g de vin rouge, type Floc de Gascogne (voir "Conseil(s)")
- 1 feuille de laurier
- 1 brin de thym frais
- 1 gousse d'ail
- 115 g d'eau
- 1 c. à café de fond de veau
- 25 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 494.3 kJ / 119.7 kcal
- Eiwitten
- 0.7 g
- Koolhydraten
- 4.2 g
- Vetten
- 9.5 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 0.7 g
- Natrium
- 59 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sfenj (beignets à la pâte levée)
2h 30min
Frites frisées et sauce à l'ail
45min
Crème brûlée à la cardamome
1h 10min
Tempura de crevettes et sauce aigre-douce
30min
Palmiers feuilletés
3 godz. 5 min
Eclairs à la pistache
4 godz. 30 min
Le tres leche (gâteau d’Amérique latine)
2sa 50 dk
Pains du Sud en 2 façons
1h 25min
Crêpe Belle-Hélène
40 min
Mousse de pomme au caramel beurre salé
12h
Crème glacée au caramel et aux cacahuètes
3h
Boulettes de riz gluant
2 Std.