Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 700 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- 35 g d'huile d'olive
- 200 g de blé précuit, type Ebly®
- 40 g de ciboule, coupée en morceaux
- 5 feuilles de basilic frais
- 70 g de carotte, coupée en cubes (1 cm)
- 100 g de poivron rouge, coupé en cubes (1 cm)
- 100 g de courgette, coupée en cubes (1 cm)
- 130 g d'aubergine, coupée en cubes (1 cm)
- 1 c. à café de sel
- 1 - 2 pincées de thym déshydraté (optioneel)
- 30 g de pignons de pin
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1606.3 kJ / 382.5 kcal
- Eiwitten
- 10.3 g
- Koolhydraten
- 46.5 g
- Vetten
- 15.5 g
- Verzadigd vet
- 7.3 g
- Vezels
- 1166 g
- Natrium
- 2.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salade de pommes de terre, pois chiches et feta
50 Min
Salade grecque
30 min
Riz fondant aux légumes
25 min
Salade d'orge composée
40 min
Salade de quinoa et haricots verts
30 min
Salade de blé aux petits légumes
35 min
Salade de quinoa, tomates, pois chiches et mozza
25 min
Salade de penne à l'italienne
35 min
Salade de blé au vinaigre balsamique
40 min
Salade de quinoa aux légumes croquants
30 min
Salade de pâtes au pesto de poivron
30 min
Salade de blé aux épinards et à la pomme
30 min