Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Ei
- ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 3 Stängel Basilikum, abgezupft
- 50 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft
- 70 g Tomatenmark
- 30 g Paniermehl und mehr zum Wälzen
- 450 - 500 g Reis, gekocht (siehe Tipp)
- Öl zum Ausbacken
- 100 g Käse, Sorte nach Geschmack, in 20 Würfeln
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 428 kJ / 102 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 6 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 65 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Kichererbsen-Taler mit Kräuterquark und Tomatensalat
30 Min
Hirse-Kichererbsen-Braten mit Kartoffelpüree
1 Std. 10 Min
Spinat-Reibekuchen-Burger
35 Min
Safranreisbällchen auf Tomatensauce
2 Std. 30 Min
Kartoffelwaffeln mit Tofucreme
1 godz.
Brokkoli-Cheddar-Bites
1 godz.
Möhren-Käse-Bagels
2h 25min
Vegetarische Maultaschen
1 godz.
Sellerie-Cordon-Bleu
1 godz.
Mediterrane Hirseplätzchen mit Rosmarin
50min
Quinoa-Burger mit gelbem Ketchup
2 Std.
Blumenkohl-Käse-Patties
30 Min