![Kichererbsen-Focaccia Kichererbsen-Focaccia](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/59E4659F-05A4-4400-91BC-6C3A12034149/Derivates/8E48F3F4-78F4-4192-9E1A-50A31028454E.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Dose Kichererbsen (400 g), abgetropft
- 510 g Wasser
- 150 g natives Olivenöl und etwas mehr zum Beträufeln
- 900 g Weizenmehl
-
25
g Hefe
of 1 Pck. Trockenhefe -
150
g durchwachsener Bauchspeck, geräuchert, in Würfeln (5 mm)
of 150 g Pancetta, in Würfeln (5 mm) - 1 TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- 1 Stängel Rosmarin, abgezupft
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1234 kJ / 295 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 2.6 g
Alternatieve recepten
Rosmarin-Parmesan-Waffeln
30 min
Hähnchen-Empanadas
2 Std.
Kichererbsen-Tomaten-Puffer
30 min
Kichererbsen-Nocken
50 min
Mediterrane Hirseplätzchen mit Rosmarin
50 min
Walnut Scones
30 min
Kürbisbuchteln mit Kimchi
2h 10min
Laugenbrezeln
1 Std. 15 Min
Kürbis-Kichererbsen-Hummus
1 Std. 15 Min
Vollkorn-Fladenbrot
2 Std. 30 Min
Maisbrot-Brötchen in Muffinform
20 min
Hafer-Pfannkuchen mit Grünkohlfüllung
30 min