Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Dose Kichererbsen (400 g), abgetropft
- 510 g Wasser
- 150 g natives Olivenöl und etwas mehr zum Beträufeln
- 900 g Weizenmehl
-
25
g Hefe
of 1 Pck. Trockenhefe -
150
g durchwachsener Bauchspeck, geräuchert, in Würfeln (5 mm)
of 150 g Pancetta, in Würfeln (5 mm) - 1 TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- 1 Stängel Rosmarin, abgezupft
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1234 kJ / 295 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 2.6 g
Alternatieve recepten
Kichererbsen-Tomaten-Puffer
30 Min
Buchweizencrêpes mit Camembert
1 Std. 25 Min
Kichererbsen-Nocken
50 Min
Focaccia mit Brokkoli
2h 15min
Orientalische Waffeln
30 Min
Kürbiskern-Bagels
1 Std. 30 Min
Buchweizen-Waffeln mit Gemüsetopping
2h
Buchweizen-Crêpes mit Ahornsirup und Orangenfilets
1 Std.
Buchweizen-Knäckebrot
1 Std. 30 Min
Linsen-Mandel-Cracker
40min
Erdäpfelfladenbrote
12 Std.
Kichererbsenfladenbrot mit Curry-Gemüsedip
50 Min