Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Infusion de poires
- 80 g d'eau
- 80 g de sucre
- 1 gousse de vanille, en morceaux
- 1 orange, le zeste (sans la partie blanche)
- 1 anis étoilé
- 2 poires
Crumble
- 80 g de farine de blé
- 70 g d'amandes
- 2 clous de girofle
- 90 g de sucre de canne
- 60 g de beurre, en morceaux
- 20 g de rhum
Crème à la ricotta
- 150 g de ricotta, frais, égoutté
- 10 g de rhum
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4795 kJ / 1146 kcal
- Eiwitten
- 20.1 g
- Koolhydraten
- 137.6 g
- Vetten
- 53.5 g
- Vezels
- 10.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sole au beurre de grenade et purée de panais à l'anis
Geen beoordelingen
Velouté de chou-fleur et foie gras poêlé
35min
Biscuits au beurre
50min
Velouté de butternut, poisson et riz aux légumes, crumble pomme-poire
1h
Crème de champignons
20 min
Sauce hollandaise
25 min
Cookies aux pépites de chocolat
50min
Cheesecake (avec cuisson)
7 Std. 20 Min
Crackers au fromage
2h 30min
Risotto au saumon et fenouil
25 min
Saumon en croûte d'amandes, asperges et tagliatelles
35min
Tranche de meringue façon crumble aux pommes
2h