Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pâte
- 600 g de farine à pain
-
30
g de levure fraîche émiéttée
of 3 c. à soupe de levure déshydratée (12 g) - 380 g d'eau
- 20 g d'huile d'olive, et plus pour graisser
- 1 pincée de sucre
- 1 c. à café de sel
Garniture
- 40 g d'huile d'olive extra vierge
- 40 g d'eau
- 1 ½ c. à café de sel
- 300 - 350 g d'oignons, coupés en deux
- Voeding
- per 1 morceau
- Calorieën
- 766 kJ / 183 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 2.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pâte de base pour pain
24h 5min
Pain de viande
1h 20 min
Glace aux fruits
5 Min
Biscuits au beurre
50 min
Punch pétillant à la clémentine et à la grenade
20 min
Glace au caramel salé
14h
Baguette
3h 45 min
Mayonnaise
5 Min
Brownies
50 min
Chilli con carne
40 min
Flatbread garni à la mozzarella
45 min
Boulettes sauce tomate et polenta de parmesan
1h 10 min