Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Soaker caliente
- 30 g de granos de trigo
- 30 g de granos de centeno
- 20 g de pan rallado (ver sugerencia)
- 25 g de semillas de lino
- 20 g de semillas de sésamo
- 40 g de copos de avena
- 300 g de agua
Masa
- 1 cucharadita de aceite para engrasar
- 100 g de agua fría
-
10
g de sirope de cebada malteada
of 10 g de miel - 10 g de levadura prensada fresca
- 340 g de harina de fuerza
- 10 g de mantequilla fría
- 2 cucharaditas de sal (10-12 g)
- 4 cucharadas de semillas de sésamo
- 1 cucharada de sal gorda (optioneel)
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 874 kJ / 209 kcal
- Eiwitten
- 6.5 g
- Koolhydraten
- 33.1 g
- Vetten
- 4.6 g
- Vezels
- 3.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Baguettes parisiennes
15 Std. 30 Min
Panecillos de trigo y centeno con masa madre
15u. 20min
Chapata con masa madre
17 Std.
Panecillos de espelta
16 Std. 30 Min
Mini baguettes rústicas
16 Std. 30 Min
Pan integral de centeno y espelta con masa madre
23h 30min
Hogaza de centeno y espelta con suero de leche
17 Std.
Focaccia con uvas y queso (sin azúcar, sin gluten, sin huevos)
2 Std.
Panecillos de avellanas
15 Std. 30 Min
Pan moreno en sartén con masa madre
14 Std. 30 Min
Pan corsario doble
Geen beoordelingen
Pan payés con masa madre
16 Std.