![Barritas crujientes malteadas Barritas crujientes malteadas](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/dc8a92e9-be01-47ea-a31c-5fd1498b8709/Derivates/5875802d-4a45-4f30-9f00-1fdfa2ae35b4.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Soaker caliente
- 30 g de granos de trigo
- 30 g de granos de centeno
- 20 g de pan rallado (ver sugerencia)
- 25 g de semillas de lino
- 20 g de semillas de sésamo
- 40 g de copos de avena
- 300 g de agua
Masa
- 1 cucharadita de aceite para engrasar
- 100 g de agua fría
-
10
g de sirope de cebada malteada
of 10 g de miel - 10 g de levadura prensada fresca
- 340 g de harina de fuerza
- 10 g de mantequilla fría
- 2 cucharaditas de sal (10-12 g)
- 4 cucharadas de semillas de sésamo
- 1 cucharada de sal gorda (optioneel)
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 874 kJ / 209 kcal
- Eiwitten
- 6.5 g
- Koolhydraten
- 33.1 g
- Vetten
- 4.6 g
- Vezels
- 3.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Masa madre de manzana y trigo
48h 20 min
Panecillos de trigo y centeno con masa madre
15 Std. 20 Min
Hogaza con granos de centeno y malta con masa madre
14h 30min
Pan corsario doble
Geen beoordelingen
Hogaza mediterránea con masa madre, queso y salvia
16h
Hogaza de trigo, centeno y especias con masa madre
16h 30min
Hogaza de centeno con masa madre en banneton
16 Std. 45 Min
Hogaza de centeno y espelta con suero de leche
17 godz.
Pan moreno en sartén con masa madre
14h 30min
Chapata con masa madre
17 godz.
Masa madre de centeno
96 Std. 20 Min
Pan gallego con masa madre
15 Std. 30 Min