Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa madre de trigo
- 150 g de agua
- 15 g de pie de masa de trigo
- 150 g de harina de fuerza
Masa principal
- 140 g de agua fría
- 1 trozo de levadura prensada fresca del tamaño de un guisante (1 g)
- 270 g de harina de fuerza
- 40 g de mantequilla fría en trozos
- 30 g de azúcar moreno
- 2 cucharaditas de sal (10-12 g)
- 2 cucharaditas de aceite
- Voeding
- per 16 rebanadas
- Calorieën
- 8514 kJ / 2035 kcal
- Eiwitten
- 52.2 g
- Koolhydraten
- 340.6 g
- Vetten
- 49.1 g
- Verzadigd vet
- 22 g
- Vezels
- 11.5 g
- Natrium
- 4763.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Masa madre de centeno
96 Std. 20 Min
Masa madre de manzana y trigo
48 Std. 20 Min
Baguettes parisiennes
15 Std. 30 Min
Pan payés con masa madre
16 Std.
Mini baguettes rústicas
16 Std. 30 Min
Chapata con masa madre
17 Std.
Pan de trigo, centeno y maíz
3 Std.
Pan retorcido con masa madre
16 Std.
Pan Venecia
17 godz. 10 min
Pan de molde 100% integral con masa madre
15h
Pan gallego con masa madre
15 Std. 30 Min
Pan de trigo con masa madre
15h