Compatibele versies
Antonio Bachour: Bonbons de chocolat au fruit de la passion (métrique)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Préparer les moules
- 60 g de beurre de cacao, rouge
Ganache au fruit de la passion
- 60 g de purée de fruit de la passion
- 30 g de sirop de glucose (voir conseil)
-
115
g de chocolat Valrhona Jivara 40%, fèves (voir conseil)
of 115 g de chocolat au lait 40%, pastilles ou morceaux de haute qualité
Coques de chocolat
-
300
g de chocolat Valrhona Jivara 40%, fèves, séparée 225 g + 75 g (voir conseil)
of 300 g chocolat au lait 40%, pastilles ou morceaux de haute qualité, séparée 225 g + 75 g
Finition des bonbons
-
185
g de chocolat Valrhona Jivara 40%, fèves, séparée 45 g + 140 g (voir conseil)
of 185 g de chocolat au lait 40%, pastilles ou morceaux de haute qualités, séparée 45 g + 140 g
- Voeding
- per 1 morceau
- Calorieën
- 707 kJ / 169 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 9 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 19 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Assaisonnement Taco
5min
Sablés à la crème au citron
1 godz. 30 min
Granola sans allergènes
Geen beoordelingen
L'histoire Vorwerk
Geen beoordelingen
Vinaigrette césar végane
40 min
Marshmallows
2h 30min
Popsicles tropicaux
4h 5min
Shortcake canadien aux fraises
30 min
Curd aux baies
20 min
Naans avec houmous (Hestan Cue™)
Geen beoordelingen
Muffins aux bleuets avec glaçage citronné
50 min
Poudings au caramel anglais (Sticky Toffee Puddings) (Métrique) (TM6)
1h