Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 g de beurre non salé, pour beurrer
- 8 œufs de gros calibre, à température ambiante
- eau bouillante, pour le bain-marie
- 340 g de fromage à tartiner, type fromage à la crème, à température ambiante, en morceaux
- 115 g de beurre non salé à température ambiante, en morceaux
- 115 g de lait entier
- 2 ¼ c. à thé de jus de citron
- ¼ c. à thé de sel
- 115 g de farine à pâtisserie
- 30 g de fécule de maïs
- 225 g de sucre
- ½ c. à thé de crème de tartre
- baies fraîches variées, pour la finition
- Voeding
- per 1 tranche
- Calorieën
- 1439 kJ / 344 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 22 g
- Verzadigd vet
- 12 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 205 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pain Bannock
45min
Biscuits Biscoff à l'avoine
30 Min
Tarte chocolat caramel
2h 15 min
Fouetté crémeux à l'orange
10 Min
Petits choux arc-en-ciel
1h 25 min
Gâteau Aloha aux carottes
1 Std. 20 Min
Gâteau renversé à l’ananas
1 Std. 15 Min
Tarte au sucre
45min
Antonio Bachour: Tartelettes au pudding chocolat caramel (métrique)
6hod. 10min
Biscuits couronne de matcha (métrique)
1 Std.
Crêpes soufflées japonaises (Métrique)
40min
Dumplings (raviolis chinois)
45min