![Verrine de coques, blé et petits pois Verrine de coques, blé et petits pois](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/48c1b43d-4359-4022-849d-8b175a6b08a8/Derivates/97c8a566-deb6-465d-a687-8d8973d06978.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 700 g d'eau
- 2 pincées de sel
- 125 g de blé précuit, type Ebly®
- 200 g de petits pois frais
- 500 g de coques fraîches, préalablement dégorgées
- 15 brins de ciboulette fraîche, ciselés
- 100 g de crème liquide 35% m.g.
- 30 g de jus de citron
- 100 g de tomates cerise, coupées en quatre
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 902.2 kJ / 215.2 kcal
- Eiwitten
- 14.2 g
- Koolhydraten
- 19.2 g
- Vetten
- 7 g
- Verzadigd vet
- 4.2 g
- Vezels
- 8.5 g
- Natrium
- 187.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gaspacho
2 godz. 25 min
Verrines de crème d'asperges
2h 35min
Tagliatelle fraîches aux cèpes
1 Std.
Tartare de sardine sur fonds d’artichaut
45 Min
Affogato aux bananes caramélisées
16 Std. 50 Min
Feuilletés aux fruits de saison
Geen beoordelingen
Œufs de couleur verte
55 Min
Verrines crabe, melon et mayonnaise aux herbes
30 min
Tourte au saumon et champignons sauce crème
3h
Sauce blanche
10 min
Sauce aurore
15 Min
Verrines de printemps aux légumes et jambon cru
1 Std. 45 Min