Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g azeite
- 1050 g espargos verdes cortados em pedaços (3 cm aprox.), s/ a parte lenhosa
- 2 dentes de alho
- 10 g açúcar
- 60 g cebola
- 100 g manteiga cortada em pedaços
- 150 g batata cortada em pedaços
- 100 g espinafres descongelados, bem espremidos
- 400 g água
-
1
c. chá de caldo de legumes caseiro
of 1 cubo de caldo de legumes, esfarelado - 1 pitada de noz-moscada
- 10 g sumo de limão (½ unid. aprox.)
- 1 c. chá de pimenta preta
- 1 c. chá de sal
- 30 g pinhão
- 1 malagueta vermelha cortada em pedaços
- 150 g natas, min. 30% de gordura
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1379 kJ / 330 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 4 g
- Verzadigd vet
- 15.2 g
- Vezels
- 7 g
- Natrium
- 443.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sopa cremosa de ervilhas
40 Min
Sopa de abóbora e hortelã
40 Min
Sopa de abóbora-manteiga e gengibre
35 phút
Creme de abóbora e maçã
30 phút
Sopa de batata e abóbora com camarão
45 Min
Sopa de legumes com trigo sarraceno
40 Min
Sopa creme de abóbora com curry
30 phút
Creme de beringela
45 Min
Sopa de legumes com noodles de omelete
50 phút
Sopa de abóbora
35 phút
Sopa de lentilhas com batata-doce e massa
35 phút
Creme de abóbora e camarão
55 phút