Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g azeite
- 1050 g espargos verdes cortados em pedaços (3 cm aprox.), s/ a parte lenhosa
- 2 dentes de alho
- 10 g açúcar
- 60 g cebola
- 100 g manteiga cortada em pedaços
- 150 g batata cortada em pedaços
- 100 g espinafres descongelados, bem espremidos
- 400 g água
-
1
c. chá de caldo de legumes caseiro
of 1 cubo de caldo de legumes, esfarelado - 1 pitada de noz-moscada
- 10 g sumo de limão (½ unid. aprox.)
- 1 c. chá de pimenta preta
- 1 c. chá de sal
- 30 g pinhão
- 1 malagueta vermelha cortada em pedaços
- 150 g natas, min. 30% de gordura
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1379 kJ / 330 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 4 g
- Verzadigd vet
- 15.2 g
- Vezels
- 7 g
- Natrium
- 443.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Vichyssoise
40 Min
Sopa de cebola gratinada
35 min
Vichyssoise com massa
Geen beoordelingen
Sopa de cogumelos húngara
30min
Sopa de legumes com noodles de omelete
50 Min
Sopa de castanhas
45 Min
Bolo de três leites
2h
Mousse de maracujá com chocolate
45 Min
Sopa de tomate e beringela
35 min
Sopa de espargos com presunto serrano
35 min
Sopa de brócolos e gorgonzola com croutons integrais
40 Min
Creme de ervilhas com crème-fraîche e presunto estaladiço
1 Std.