Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dressing
- 20 g Dijonsenf
- 30 g Zitronensaft
- 50 g natives Olivenöl extra
- ¼ TL Salz
- 1 Prise schwarzer Pfeffer, gemahlen
Fenchel- und Spargelsalat
- 250 g Camembert (ganz)
- 1 Zweiglein Thymian, frisch, nur Blätter
- 450 g Spargel, geputzt und in Stücke geschnitten (3 cm)
- Salz, zum Würzen
- schwarzer Pfeffer, gemahlen, zum Würzen
- 500 g Wasser
- 2 Fenchelknollen (siehe Tipp)
- 2 - 4 EL Pinienkerne
- 60 - 100 g Rucola
- 16 Oliven, schwarz, entkernt
- Sprossen, frisch (optional)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1888 kJ / 453 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 35 g
- Verzadigd vet
- 12 g
- Vezels
- 11 g
- Natrium
- 1287 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Spargelsalat
20min
Orientalischer Gemüse-Quinoasalat
1h 20min
Pikante Tarte mit Thunfisch, Eiern und Kapern
1 Std. 10 Min
Risotto mit Wildbrokkoli
40 Min
Spargel-Lachs-Tatar mit Vogerlsalat
40 Min
Parmesanschüsserl mit Räucherforelle und Vogelmiere
25min
Spinatsalat mit Rhabarber und Erdbeeren
20min
Frittata verde - Grüne Gemüse Frittata
35 min
Herbstsalat mit Rote-Rüben-Dressing
30min
Lachstatar mit Avocado und Ei
45 Min
Rote-Rüben-Salat mit Blutorangenvinaigrette
40 Min
Lachstatar auf Avocadomus
15 Min