Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g de morcillo de ternera en dados de aprox. 5x5 cm
- 2 cucharaditas de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 50 g de harina de trigo
- 20 g de aceite de oliva (y dos cucharadas más para dorar la carne)
- 200 g de dados de beicon
- 500 g de cebolla en octavos
- 40 g de brandy
- 150 g de tomate troceado en conserva
- 1 cucharadita de romero seco desmenuzado
- 1 cucharadita de tomillo seco
- 100 g de vino tinto
- 200 g de caldo de carne
- 1 hogaza de aprox. 1000 g
- 1 - 2 cucharadas de perejil fresco picado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 3696 kJ / 884 kcal
- Eiwitten
- 65 g
- Koolhydraten
- 159 g
- Vetten
- 41 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 19 g
- Natrium
- 1046 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Goulash de ternera con patatas y manzana
1 Std. 25 Min
Ternera guisada con zanahorias (Cocción lenta)
3h 20 min
Ternera en salsa con glaseado (Cocción lenta)
4h
Fritos Mac and Cheese
2h 30min
Ternera con salsa de setas (Cocción lenta)
3h 45 min
Menú: Gulash y buñuelos de pan al vapor. Mini cheesecakes
2 Std. 10 Min
Costillas de cerdo al estilo char siu (Cocción lenta)
2h 20min
Redondo de ternera al whisky con patatas
2h 40min
Ternera guisada con setas frescas (Cocción lenta)
2h 20min
Guiso de ternera y verduras con miso
2h
Rabo de ternera a la Maestranza
6 godz.
Guiso de ternera con verduras de invierno y cebada
4h 30min