Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g de morcillo de ternera en dados de aprox. 5x5 cm
- 2 cucharaditas de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 50 g de harina de trigo
- 20 g de aceite de oliva (y dos cucharadas más para dorar la carne)
- 200 g de dados de beicon
- 500 g de cebolla en octavos
- 40 g de brandy
- 150 g de tomate troceado en conserva
- 1 cucharadita de romero seco desmenuzado
- 1 cucharadita de tomillo seco
- 100 g de vino tinto
- 200 g de caldo de carne
- 1 hogaza de aprox. 1000 g
- 1 - 2 cucharadas de perejil fresco picado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 3696 kJ / 884 kcal
- Eiwitten
- 65 g
- Koolhydraten
- 159 g
- Vetten
- 41 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 19 g
- Natrium
- 1046 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Arroz cremoso de pollo y verduras
25 min
Ternera guisada con zanahorias (Cocción lenta)
3h 20min
Lentejas pardinas con compango
2 godz. 50 min
Estofado de aguja de ternera con alcachofas
1sa
Goulash de ternera con patatas y manzana
1h 25min
Carrilleras al brandy (Cocción lenta)
4 Std.
Ternera estofada con ñoquis
1h 30min
Ossobuco de ternera con risotto al azafrán (Cocción lenta)
4 Std. 15 Min
Guiso de ternera con verduras de invierno y cebada
4h 30min
Ropa vieja con arroz blanco y plátano
4h 30min
Blanqueta de ternera (Cocción lenta)
2h 10min
Ternera en salsa con glaseado (Cocción lenta)
4 Std.