Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 90 g de aceite de oliva
- 4 dientes de ajo en mitades
- 1000 g de morcillo de ternera en trozos de 5 cm
- 150 g de zanahoria en trozos
- 300 g de cebolla en trozos de 2-3 cm
- 100 g de tomate triturado en conserva
- 50 g de vino tinto
- 140 g de caldo de carne
- 3 pellizcos de sal
- 3 pellizcos de pimienta molida
- 40 g de kétchup
- 40 g de salsa teriyaki
- 40 g de miel
- 2 ramitas de romero fresco
- 500 g de agua
- 600 g de patatas en trozos 3-4 cm
- 50 g de leche
- 50 g de mantequilla
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 3254 kJ / 778 kcal
- Eiwitten
- 57 g
- Koolhydraten
- 44.5 g
- Vetten
- 41.5 g
- Verzadigd vet
- 13.1 g
- Vezels
- 5.3 g
- Natrium
- 1464.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ternera guisada con zanahorias (Cocción lenta)
3h 20min
Solomillo de cerdo con setas al oporto
40 min
Solomillo de cerdo agridulce con orejones y ciruelas pasas
45 min
Boeuf bourguignon en cocción lenta
3h 30min
Ossobuco de ternera con risotto al azafrán (Cocción lenta)
4 Std. 15 Min
Morcillo de ternera guisado con castañas
16h
Costillas de cerdo al estilo char siu (Cocción lenta)
2 godz. 20 min
Costillas de cerdo con salsa barbacoa (Cocción lenta)
2 godz. 35 min
Carne gobernada (Cocción lenta)
3h 45min
Ternera con salsa de setas (Cocción lenta)
3h 45min
Blanqueta de ternera (Cocción lenta)
2h 10min
Carrilleras de ternera en salsa de cerveza negra y arroz blanco (Cocción lenta)
3h 45min