Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1400 g Wasser
- 1 ½ TL Salz
- 350 g Penne
- 30 g Olivenöl
- 2 Knoblauchzehen
- 150 g Zucchini, in Stücken (2-3 cm)
- 15 g Koriander, abgezupft
- 200 g Sahne
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 30 g Mehl
- 1 Prise Pfeffer
- 300 g Garnelen, roh, geschält
- 70 g Mangold, in Streifen (5 mm)
- 1 Brunnenkresse-Beet, abgeschnitten (15 g)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2806 kJ / 671 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 71 g
- Vetten
- 29 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Nudeln mit Austernpilzsauce
40 dk
Bandnudeln mit Spargel-Lachs-Sauce
30 Min
Bandnudeln mit Brokkoli-Lachs-Sauce
35 dk
Gnocchi mit grünem Spargel und Zitronenrahm
35 dk
Kartoffel-Lachs-Auflauf
1 Std. 40 Min
Gebratener Gemüse-Reis mit Garnelen
45 Min
Gnocchi mit Pfifferling-Rahm-Sauce
30 Min
Garnelen-Pasta mit Pesto-Sauce
25 Min
Lachs-Pasta mit Spitzpaprika
40 dk
Pasta mit Spargel-Zitronensauce und Garnelen
35 dk
Lachs-Krabben-Pasta
35 dk
Spaghetti mit Garnelen und Paprika-Gurken-Ragout
50 Min