Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gist
- 65 g volle melk
- 10 g verse gist
- 60 g bloem, type 00 (Manitoba bloem)
Deeg
- 200 g bloem, type 00 (Manitoba bloem)
- 70 g volle melk
- 2 eierdooiers
- 65 g suiker
- 70 g Griekse yoghurt
- 1 snuifje zout
- 50 g zachte boter
- 100 g chocoladedruppels, wit
- 50 g gedroogd fruit (rode vruchten), gedrenkt in water, uitgeknepen en goed gedroogd
Afwerking
- 2 eiwitten
- hazelnoten, gehakt
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1670.8 kJ / 399.3 kcal
- Eiwitten
- 9.9 g
- Koolhydraten
- 58.7 g
- Vetten
- 8.3 g
- Verzadigd vet
- 5.5 g
- Vezels
- 2.1 g
- Natrium
- 25.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pikante kikkererwten en linzen broodbeleg
Geen beoordelingen
Appeltaart
Geen beoordelingen
Charoset
15min
Gazpacho van paprika, koriander en reductie van balsamico
Geen beoordelingen
Kalfszwezerik met lente-uien
Geen beoordelingen
Crumble met peren en crème van ricotta
1h
Vier kazen flatbread om te delen
Geen beoordelingen
Baba met rum
Geen beoordelingen
Dim sum 'Sieuw mai'
Geen beoordelingen
Profiteroles
2 Std.
Taartje zonder koken met zalm en dille
1h 15min
Zoete aardappel pannenkoekjes met rabarber-anijs compote
25 Min