Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gist
- 65 g volle melk
- 10 g verse gist
- 60 g bloem, type 00 (Manitoba bloem)
Deeg
- 200 g bloem, type 00 (Manitoba bloem)
- 70 g volle melk
- 2 eierdooiers
- 65 g suiker
- 70 g Griekse yoghurt
- 1 snuifje zout
- 50 g zachte boter
- 100 g chocoladedruppels, wit
- 50 g gedroogd fruit (rode vruchten), gedrenkt in water, uitgeknepen en goed gedroogd
Afwerking
- 2 eiwitten
- hazelnoten, gehakt
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1670.8 kJ / 399.3 kcal
- Eiwitten
- 9.9 g
- Koolhydraten
- 58.7 g
- Vetten
- 8.3 g
- Verzadigd vet
- 5.5 g
- Vezels
- 2.1 g
- Natrium
- 25.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chocolade sneeuwballen
1ωρ.
Gougère-soezen met zalmmousse
25 godz. 35 min
Amandelverslaving
1ωρ.
Hartige cheesecake met kruiden en pistachenoten
Geen beoordelingen
Intense cacao muffins zonder toegevoegde suikers
Geen beoordelingen
Donkere chocolade koekjes met witte chocolade vulling
5sa 50 dk
Paddenstoelentaart
1ωρ. 30 λεπτ.
Kalfszwezerik met lente-uien
Geen beoordelingen
Gemarineerde paprika's
Geen beoordelingen
Chocoladetaart en gezouten karamel
3h 15min
Gembersoep met rode paprika
50 λεπτ.
Soezendeeg
2 Std.