Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gist
- 65 g volle melk
- 10 g verse gist
- 60 g bloem, type 00 (Manitoba bloem)
Deeg
- 200 g bloem, type 00 (Manitoba bloem)
- 70 g volle melk
- 2 eierdooiers
- 65 g suiker
- 70 g Griekse yoghurt
- 1 snuifje zout
- 50 g zachte boter
- 100 g chocoladedruppels, wit
- 50 g gedroogd fruit (rode vruchten), gedrenkt in water, uitgeknepen en goed gedroogd
Afwerking
- 2 eiwitten
- hazelnoten, gehakt
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1670.8 kJ / 399.3 kcal
- Eiwitten
- 9.9 g
- Koolhydraten
- 58.7 g
- Vetten
- 8.3 g
- Verzadigd vet
- 5.5 g
- Vezels
- 2.1 g
- Natrium
- 25.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Vegan appeltaart met crumble en meringue
Geen beoordelingen
Flatbread met peer en geitenkaas
3h
Pavlova krans met frambozencoulis, vijgen en granaatappel
6h
Rode biet en geitenkaasroomijs met crackers
14h 55min
Driekoningentaart met hazelnoten
Geen beoordelingen
Lamsspiesjes
Geen beoordelingen
Taart van pindakaas en chocolade
1h 20min
Amaretti van abrikoos
40 Min
Karamelijs
Geen beoordelingen
Chawan mushi (Japanse hartige eiercustard)
Geen beoordelingen
Shortbread karamel gezouten boter
2h 25min
Vegan Brownies
2h 40min