Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pella de gofio
- 500 g de gofio (harina de maíz con tueste ligero)
- 270 g de agua
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 plátano
- 1 cucharada de coco rallado
- 20 g de licor de anís
- 1 pellizco de sal
Sancocho
- 1000 g de agua
- 500 g de patatas peladas en trozos
- 200 g de batata de piel roja, pelada en rodajas de 15 mm
- 200 g de batata de piel pálida (boniato), pelada en rodajas de 15 mm
- 1000 g de lomos de pescado en salazón (cherne o corvina) desalado en trozos (ver sugerencia)
- mojo rojo (picón)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2575 kJ / 616 kcal
- Eiwitten
- 29.6 g
- Koolhydraten
- 85.8 g
- Vetten
- 17.1 g
- Verzadigd vet
- 4.5 g
- Vezels
- 6.1 g
- Natrium
- 226.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Papas arrugadas con carajacas y mojo picón
25 Std.
Mojo verde
10min
Potaje canario de berros
45min
Papas arrugadas con mojo verde
45min
Tortillas canarias de carnaval
45min
Caldo de papas
45min
Pescado agridulce con arroz (Cocción de arroz) - China
1h
Papas con costillas y piñas
1h
Bizcochón de plátano y gofio
1 Std. 25 Min
Caldo de millo
50 Min
Truchas saladas de bacalao con batata y mojo de almendra
1h 15min
Mojo verde
10min