![Helado con sabor a Málaga Helado con sabor a Málaga](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/c88fc6b8-6960-412e-80eb-c9f86b451559/Derivates/b4522cc2-722b-48b7-8fde-b5a350fb4b51.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
100
g de pasas de uvas de moscatel (sin semillas)
of 100 g de pasas sin semillas - 350 g de vino Pedro Ximénez
- 50 g de zumo de naranja
- 100 g de azúcar
- 1 pellizco de sal
- 300 g de leche
- 200 g de nata (35% de grasa)
- 4 yemas de huevo
- 40 g de miel
- 1 cucharadita de maicena
- 1 - 2 cucharadas de crocanti de almendra
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1031 kJ / 248 kcal
- Eiwitten
- 3.9 g
- Koolhydraten
- 28.7 g
- Vetten
- 13.1 g
- Verzadigd vet
- 7.2 g
- Vezels
- 0.9 g
- Natrium
- 130.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ajoblanco
5min
Helado de Key lime pie
5h 15min
Tortas blandas de anís
1h 20min
Pan de Cádiz
6h
Cortadillos de cidra
1 godz.
Helado de chocolate y pasas al brandy
5 Std.
Minihojaldres de almendra
30 min
Huesos de San Expedito
30 min
Pestiños andaluces
1 godz.
Roscos chiclaneros
1 godz.
Helado de caramelo salado
14 Std.
Roscos de vino
45 min