Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Vorbereitung (am Vortag)
- 200 g Speck, roh, unbehandelt (grüner Speck)
- 300 g Kalbsfaschiertes
Zubereitung
- 180 - 280 g Crushed Ice (siehe Tipp)
- 1070 g Wasser, kalt
- 1 Päckchen Gewürz Compound für Kalbspariser (siehe Tipp)
- Öl zum Einfetten
- 1000 g Wasser, warm
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 6633 kJ / 1584 kcal
- Eiwitten
- 134 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 115 g
- Verzadigd vet
- 30 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 5067 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Schokoladeneis
12 Std.
Brathendl nach peruanischer Art mit Salsa Verde und Avocadosalat
7h 30 phút
Croissants
6h 30min
Gebratene Teigtaschen mit Schweinefleisch
1ωρ. 30 λεπτ.
Eierwurst
14h 30min
Pikantwurst
14h 10min
Bukarest - Papanasi
45 Min
Menü mit Gemüsevelouté, Hühnchen mit Senfsauce und gedämpftem Gemüse
45 Min
Lyoner
12 Std.
Ingwer-Knoblauch-Hendl mit Basmatireis
1ωρ. 30 λεπτ.
Mediterranes Rosmarinbrot
1h 55min
Crêpes Suzette
50 Min