Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 oignon rouge, coupé en quatre
- 2 gousses d'ail
- 15 g de gingembre en poudre
- 1 piment rouge (optioneel)
- 6 c. à soupe d'huile neutre
- 600 g de viande d'agneau, coupée en dés
-
200
g de petits pois frais
of 200 g de petits pois surgelés - 2 c. à café de graines de cumin
- 2 c. à café de sel fin, à ajuster en fonction des goûts
- ½ c. à café de poivre 5 baies
- 200 g d'eau
- ½ cube de bouillon de légumes
- 2 tomates, coupées en petits dés
- 3 - 4 brins de coriandre fraîche, ciselés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3230 kJ / 779 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 67 g
Alternatieve recepten
Axoa d'agneau
55 Min
Curry d'agneau
1 Std.
Navarin d'agneau printanier
1h 20min
Couscous d'agneau et de légumes (bidawi)
1 Std. 5 Min
Pilons de poulet marinés au citron et aux herbes
3 Std. 30 Min
Bœuf mijoté aux aubergines et olives vertes
2h
Paupiettes de veau aux olives
50 Min
Ragoût de veau printanier
1 Std. 5 Min
Couscous d'agneau et légumes
1 Std. 10 Min
Veau aux olives
1 Std.
Couscous marocain
50 Min
Poulet de la "Mère Blanc"
1 Std. 15 Min