Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 oignon rouge, coupé en quatre
- 2 gousses d'ail
- 15 g de gingembre en poudre
- 1 piment rouge (optioneel)
- 6 c. à soupe d'huile neutre
- 600 g de viande d'agneau, coupée en dés
-
200
g de petits pois frais
of 200 g de petits pois surgelés - 2 c. à café de graines de cumin
- 2 c. à café de sel fin, à ajuster en fonction des goûts
- ½ c. à café de poivre 5 baies
- 200 g d'eau
- ½ cube de bouillon de légumes
- 2 tomates, coupées en petits dés
- 3 - 4 brins de coriandre fraîche, ciselés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3230 kJ / 779 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 67 g
Alternatieve recepten
Curry d'agneau
1sa
Bœuf aux champignons
30 dk
Navarin d'agneau printanier
1h 25min
Tajine d'agneau safrané aux carottes fondantes
1sa
Tajine de veau aux amandes
1sa 15 dk
Sauté de veau aux carottes et aux épices
1h 30min
Agneau confit aux pruneaux
1sa 40 dk
Ragoût de veau printanier
1h 5min
Tajine de veau aux courges
2h 5min
Marmite d'agneau au fromage blanc
50min
Tajine d'agneau aux cerises
1sa 20 dk
Bœuf mijoté aux aubergines et olives vertes
2 Std.