![Poisson pané Poisson pané](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/32B036B3-CF6E-469B-A21E-508710A20B43/Derivates/9E5D01DB-88C0-4D29-B6B2-1E1B9458FD7D.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
600
g de filets de julienne
of 600 g de filets de poisson blanc - 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
-
80
g de pain dur, détaillé en morceaux
of 80 g de chapelure - 900 g d'eau
- le jus d'un citron jaune
- 2 c. à soupe de farine de blé
- 2 œufs
- 10 g de beurre
- 10 g d'huile
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1330 kJ / 316 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 1.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Hamburgers
3hod. 15min
Hot dogs
3 Std. 45 Min
Croquettes de poisson pané
30min
Potatoes au four et leur sauce crémeuse
50min
Croquettes de cabillaud, frites de carotte
1h 15min
Pommes de terre farcies au lieu noir
1h
Merlan pané aux corn flakes, fondue d'épinards au curry
1 godz. 5 min
Pommes noisettes
1 Std. 50 Min
Filet de lieu jaune en croûte d'aneth
50min
Nuggets de poulet aux légumes
35min
Papillotes de lieu noir
45min
Escalope de veau à la normande
1h