Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 oz white rice
- 21 oz Chinese cabbage, core removed, cut into pieces (2 in.), divided
- 3 tbsp salt (e.g. non-iodized, canning or pickling salt)
- 16 oz water, divided, plus extra for soaking
- 7 oz carrots, cut into pieces (1 in.)
- 5 ½ oz Chinese white radish, cut into pieces
- 5 ½ oz onions, halved
- 1 oz fresh ginger, peeled, sliced (½ in.)
- 6 garlic cloves
- 1 oz brown sugar
- 2 oz spring onions, cut into pieces (approx. 2 in.)
- 2 tbsp fish sauce
- 1 - 2 tbsp dried chili flakes, medium mild (see Tip)
- 1 oz lemon juice
- Voeding
- per 45 oz
- Calorieën
- 2728 kJ / 652 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 146 g
- Vetten
- 4 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 21 g
- Natrium
- 3452 mg
Alternatieve recepten
Soy Milk
1h 35min
Curry, Ginger Kabocha Squash Soup
50min
Soy Milk (Metric)
1h 35min
Chevre (Matthew Kenney)
22 Std. 5 Min
Sticky Sriracha Shrimp Bowl
1h
Fermented Red Onions
84h 30min
Grape Jelly
50min
Kimchi
149h
Jalapeño XO Sauce with Scallops and Black Rice (Thomas Lim)
14 Std. 10 Min
Apple Lime Vinaigrette
5 Min
Blackberry Frozen Yogurt
12 Std. 5 Min
Bibimbap
55 min