Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Korstdeeg
- 300 g bloem, type 00
- 150 g boter, in stukken
- 1 tl zout
- 100 g water
Vulling
- 500 g pompoen, in stukken
- 500 g aardappelen, geschild, in stukken (1 cm)
- 200 g volle melk
- 30 g boter
- 5 g zout
- 1 snuifje gemalen nootmuskaat
Opbouw
- 150 g Taleggio kaas, in plakjes
- 150 g Tiroler spek, in plakjes
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1341.8 kJ / 321 kcal
- Eiwitten
- 11.3 g
- Koolhydraten
- 27.6 g
- Vetten
- 19.4 g
- Verzadigd vet
- 10.3 g
- Vezels
- 2.1 g
- Natrium
- 516.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ananas zandkoekjes
Keine Bewertungen
Parelgerst- en champignonsoep
Keine Bewertungen
In de oven gebakken vissticks met pompoendip
Keine Bewertungen
Tonijnrijstsalade, eieren en rauwkost - Chocolade- en frambozengebak
Keine Bewertungen
Rabarber en gember gin fizz
336h 10min
Rucola taart
Keine Bewertungen
Pizza met gehaktballen in pikante rode saus, scamorza en pepers
Keine Bewertungen
Minipizza’s
1h 20min
Halloween voeten gehaktbrood
1h 30min
Romige snijbietsoep
35 min
Energierepen zonder toegevoegde suikers
1 Std. 15 Min
Mousse van kaas
10 dk