Apparaten en Accessoires
Halloween quiche
Voorbereiding 30min
Totaal 2u.
12 porties
Ingrediënten
Korstdeeg
-
bloem, type 00300 g
-
boter in stukken150 g
-
zout1 tl
-
water100 g
Vulling
-
pompoen in stukken500 g
-
aardappelen geschild, in stukken (1 cm)500 g
-
volle melk200 g
-
boter30 g
-
zout5 g
-
gemalen nootmuskaat1 snuifje
Opbouw
-
Taleggio kaas in plakjes150 g
-
Tiroler spek in plakjes150 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Natrium
516.7 mg
Eiwitten
11.3 g
Calorieën
1341.8 kJ /
321 kcal
Vetten
19.4 g
Vezels
2.1 g
Verzadigd vet
10.3 g
Koolhydraten
27.6 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Halloween
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Haver horchata
Geen beoordelingen
Taartjes van Prei en Venkel met Geitenkaas
Geen beoordelingen
Ovengebakken Groentechips
1u. 45min
Batch Cooking | Oosterse rijstsalade met gestoomde groenten, dip & koekjes
Geen beoordelingen
Vegan citroen en zwarte thee taart
1u. 30min
Bloedige hersenspaghetti
13u. 30min
Brioche
5u.
Quiche lorraine
50min
Rode biet en geitenkaasroomijs met crackers
14u. 55min
Chocoladetaart met sinaasappel
2u. 40min
Flatbread met peer en geitenkaas
3u.
Cheesecake (ongebakken)
5u. 30min