Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Korstdeeg
- 300 g bloem, type 00
- 150 g boter, in stukken
- 1 tl zout
- 100 g water
Vulling
- 500 g pompoen, in stukken
- 500 g aardappelen, geschild, in stukken (1 cm)
- 200 g volle melk
- 30 g boter
- 5 g zout
- 1 snuifje gemalen nootmuskaat
Opbouw
- 150 g Taleggio kaas, in plakjes
- 150 g Tiroler spek, in plakjes
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1341.8 kJ / 321 kcal
- Eiwitten
- 11.3 g
- Koolhydraten
- 27.6 g
- Vetten
- 19.4 g
- Verzadigd vet
- 10.3 g
- Vezels
- 2.1 g
- Natrium
- 516.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Forelmousse
5min
Vegan feta in olie met kruiden
Nenhuma avaliação
Pizza met aardappelen, eekhoorntjesbrood en verse worst
3h 50min
Roggebroodjes
Nenhuma avaliação
Iers sodabrood
Nenhuma avaliação
Skelethoofden
5h
Abrikozen ketchup
Nenhuma avaliação
Menu met erwtensoep met gember, zalm met citroen, broccoli en aardappelen
45min
Zoete of hartige pannenkoeken
Nenhuma avaliação
Abrikozenlikeur
30min
Gevulde kerstomaten met geitenkaas en prosciutto
1h 30min
Rijstpap met tapioca
1h 10min