![Börek vom Backblech - Tepsi Böreği Börek vom Backblech - Tepsi Böreği](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/126605D4-B63E-4E53-B86A-612C602DD647/Derivates/A8B04C73-BD37-4681-AA91-F0F7F6AF5ACE.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 400 g Blattspinat, frisch, ohne Stiele, grob zerkleinert
- 250 g Weichkäse in Lake gereift (z.B. Beyaz Peynir oder Feta), in Stücken
- ½ TL Pfeffer
- ½ TL Chiliflocken (Pul Biber)
- 120 g Butter, in Stücken
- 3 Eier
- 250 g Milch
- 800 g Yufkateig (5 Blätter)
- 2 TL Schwarzkümmel-Samen
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1739 kJ / 415 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 42 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 1.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Teigschiffchen mit Rinderhack - Etli Pide
1 Std.
Schnecken mit Schafskäsefüllung - Peynirli Poğaça
1 Std. 10 Min
Türkische Pizza - Lahmacun
1 Std. 10 Min
Poca (türkische Hörnchen)
2 Std. 10 Min
Porreeschnitten - Pırasalı Tepsi Böreği
1 Std.
Bulgursalat - Kısır
1 Std.
Pide mit Spinatfüllung
1 Std. 15 Min
Weinblätter mit Rinderhack und Zitronensauce - Limon Soslu Etli Sarma
2h
Rote-Linsen-Köfte - Mercimekli Köfte
1 Std.
Bulgur-Tarte mit Hack-Walnuss-Füllung - Sini Köftesi
1 Std. 15 Min
Yufka-Taschen mit Gemüse und Pastırma - Paçanga Böreği
50 Min
Yufka-Taschen aus der Pfanne - Gözleme
1 Std. 20 Min