Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pideteig
- 100 g Milch
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 1 TL Zucker
- 150 g Joghurt, 3,5% Fett
- 470 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 110 g Olivenöl
- 1 TL Salz
- 1 Ei, getrennt
- 1 Pck. Backpulver
Spinatfüllung und Fertigstellung
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 1 Pck. Blattspinat, TK (450 g), aufgetaut, sehr gut ausgedrückt (350 g)
- 30 g Olivenöl
- 120 g Joghurt, 3,5% Fett
- 120 g Feta, zerkrümelt
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1957 kJ / 468 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 48 g
- Vetten
- 24 g
- Vezels
- 3.1 g
Alternatieve recepten
Türkische Pizza - Lahmacun
1h 10min
Fladenbrot - Pide
1h 50min
Schnecken mit Schafskäsefüllung - Peynirli Poğaça
1h 10min
Börek vom Backblech - Tepsi Böreği
1 Std.
Kartoffel-Yufka-Rollen
2h
Pide mit Gemüsefüllung und Dip
1 Std. 20 Min
Yufka-Taschen mit Gemüse und Pastırma - Paçanga Böreği
50 Min
Gözleme mit Feta
1 Std.
Teigschiffchen mit Rinderhack - Etli Pide
1 Std.
Schafskäsetaschen
2h 50min
Pide mit Tomaten, Bergkäse und Mozzarella
1 Std. 30 Min
Yufka-Taschen aus der Pfanne - Gözleme
1 Std. 20 Min