Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pideteig
- 100 g Milch
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 1 TL Zucker
- 150 g Joghurt, 3,5% Fett
- 1 Ei
- 500 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 110 g Olivenöl
- 1 TL Salz
- 1 Pck. Backpulver
Belag
- 100 g Bergkäse, in Stücken
- 375 g Mozzarella, in Stücken
- 150 g passierte Tomaten aus der Dose
- ¼ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 1 TL Oregano, getrocknet
- 10 g Olivenöl
- 2 - 3 Tomaten, festfleischig (ca. 100 g), in sehr dünnen Scheiben (ca. 2 mm)
- 100 g Salami, in sehr dünnen Scheiben
- 2 EL Milch
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 2618 kJ / 625 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 51 g
- Vetten
- 36 g
- Vezels
- 2.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Schnecken mit Schafskäsefüllung - Peynirli Poğaça
1 Std. 10 Min
Poca (türkische Hörnchen)
2 Std. 10 Min
Gözleme mit Feta
1 Std.
Teigschiffchen mit Rinderhack - Etli Pide
1 Std.
Börek vom Backblech - Tepsi Böreği
1 Std.
Türkische Pizza - Lahmacun
1 Std. 10 Min
Lahmacun (Türkische Pizza)
1 Std.
Schafskäsetaschen
2h 50 min
Fladenbrot - Pide
1h 50min
Pide mit Gemüsefüllung und Dip
1h 20min
Pide mit Spinatfüllung
1h 15 min
Yufka-Taschen aus der Pfanne - Gözleme
1h 20min