Compatibele versies
Seezunge mit Blumenkohlpüree und Kapernsauce - Kapari Soslu Dil Balığı ve Karnabahar Püresi
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Knoblauchzehe
- 30 g Kapern, eingelegt, abgespült
- 4 Stängel Dill, frisch, abgezupft
- 60 g Zitronensaft
- 2 ½ TL Salz
- 1 TL Pfeffer
- 400 g Wasser
- 500 g Blumenkohl, in Röschen
- 4 Seezungenfilets (500-600 g), aufgetaut
- 200 g Joghurt, 10% Fett
- 40 g Butter
- 1 Prise Muskat
- ½ TL Chiliflocken (Pul Biber), zum Bestreuen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1205 kJ / 288 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 16 g
- Vezels
- 4.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Edelfischragout
35min
Fischfilet mit Selleriepüree und Kapern-Zitronen-Sauce
45min
Zander mit Gemüse-Kruste auf Blumenkohlpüree
40min
Dorade mit Eiszapfen und Belugalinsen
1h
Beschwipster Gockel
9h
Schollenfiletröllchen im Gemüsebett
1h
Kabeljau mit Blumenkohlpüree
50min
Hähnchencurry mit falschem Reis
1h
Blumenkohl-Couscous
10 min
Königsberger Klopse mit Erbsenpüree
45min
Putenrouladen mit Ricotta-Tomaten-Füllung und Gemüse
1u. 20min
Spinat-Kokos-Eintopf
45min