Compatibele versies
Seezunge mit Blumenkohlpüree und Kapernsauce - Kapari Soslu Dil Balığı ve Karnabahar Püresi
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Knoblauchzehe
- 30 g Kapern, eingelegt, abgespült
- 4 Stängel Dill, frisch, abgezupft
- 60 g Zitronensaft
- 2 ½ TL Salz
- 1 TL Pfeffer
- 400 g Wasser
- 500 g Blumenkohl, in Röschen
- 4 Seezungenfilets (500-600 g), aufgetaut
- 200 g Joghurt, 10% Fett
- 40 g Butter
- 1 Prise Muskat
- ½ TL Chiliflocken (Pul Biber), zum Bestreuen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1205 kJ / 288 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 16 g
- Vezels
- 4.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lachs mit Blumenkohlpüree
40 min
Nuss-Forelle mit Brokkoli-Stampf
40 min
Rote Rüben-Sellerie-Püree
40 min
Pastinakenpüree mit Lachs
30 Min
Jakobsmuscheln auf Pastinakenpüree mit Schinken-Croutons
40 min
Sellerie-Petersilienwurzel-Püree
45min
Kabeljau mit Blumenkohlpüree
50 Min
Kartoffel-Blumenkohl-Püree mit mediterranem Hähnchen
1 Std. 10 Min
Forelle mit Brokkolipüree
40 min
Fischfilet mit Selleriepüree und Kapern-Zitronen-Sauce
45min
Kürbispüree mit Kokosmilch und Haselnüssen
40 min
Rindfleischragout auf Selleriepüree
1 Std.