Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g Gouda, in Stücken
- 2 ¾ TL Salz
- 250 g Polenta
- 30 g Butter
- 150 g Schnittkäse (RUPP Rauchkäse Chili Paprika), in Stücken (2 cm)
-
1000
g Milch
of 1000 g Pflanzendrink - 400 g stückige Tomaten, aus der Dose
- 2 - 3 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 TL Zucker
- 10 - 15 frische Basilikumblätter
- 120 g Champignons, frisch
- 120 g Paprika, in Stücken
- 120 g Zucchini, in Stücken
- 1 - 2 TL Pizzagewürz
- Voeding
- per 6 Portionen
- Calorieën
- 11874 kJ / 2831 kcal
- Eiwitten
- 127 g
- Koolhydraten
- 260 g
- Vetten
- 141 g
- Verzadigd vet
- 81 g
- Vezels
- 29 g
- Natrium
- 5151 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gefüllte Zucchini mit cremiger Polenta
1 godz.
Topfenknöderl auf Paradeisragout
1 Std. 5 Min
Brokkoli-Risotto mit Haselnuss-Topping
45 min
Grüne Knödel mit Kürbis-Pastinaken-Mus
1 godz.
Pikante Sterzschnitten
55 min
Spinat-Topfen-Nockerl mit Bergkräuterbutter
45 min
Polentaschnitten mit Gemüse
45 min
Dinkel-Palatschinken mit Linsenfülle und Hollandaise
1 godz.
Gemüserisotto
35 min
Gemüsereis mit Ei
35 min
Sellerie-Semmelknödel mit RUPP Enzian
55 min
Hirseknödel mit Spinat auf Tomatenragout (glutenfrei)
1 Std. 20 Min