Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le fromage et la pâte
- 200 g de fromage d'alpage (par ex. L’Etivaz), en morceaux (2 cm)
- 1 bouquet de persil frais (d’env. 20 g), effeuillé
- 400 g de farine blanche
- 100 g d'eau
- 100 g de lait
- 4 œufs
- 1 c. à café de sel
- 2 pointes de couteau de de noix de muscade, fraîchement moulue
La rissolée d’oignons
- 160 g d'oignons, en rouelles (2 mm)
- 1 c. à café de paprika doux
- 1 c. à soupe de farine blanche
- 3 c. à soupe de beurre à rôtir
La finition
- 2 l d'eau
- ½ c. à soupe de sel
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3258 kJ / 778 kcal
- Eiwitten
- 33.7 g
- Koolhydraten
- 76 g
- Vetten
- 37 g
Alternatieve recepten
Knöpfli
50min
Variations autour du beurre - Café de Paris
30 dk
Bonhomme en pâte
2hod. 10min
Cuchaule
2sa 30 dk
Tresse bernoise
1 godz. 45 min
Carac (Tartelette au chocolat)
2 Std.
Milanais
3sa
Papet vaudois
55min
Knöpflis
50min
Rösti bernois
40 dk
Sauce à salade à la française
20 dk
Miroirs à la gelée de vin chaud
2sa 40 dk