Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g de lait
- ½ cube de levure boulangère fraîche (env. 20 g), émietté
- 500 g de farine à tresse et un peu plus pour le plan de travail
- 60 g de beurre, en morceaux (1 cm)
- 50 g de sucre
- 1 ½ c. à café de sel
- 20 g de raisins sultanines foncés
- 3 c. à soupe d'eau
- 1 jaune d'œuf
- 1 c. à soupe de lait
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1920 kJ / 456 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 71 g
- Vetten
- 13 g
Alternatieve recepten
Tresse bernoise
1 Std. 45 Min
Cuchaule
2h 30min
Carac (Tartelette au chocolat)
2h
Milanais
3 godz.
Croissants au jambon
35min
Gâteau des rois
1 Std. 55 Min
Pain tessinois
1 Std. 50 Min
Miroirs à la gelée de vin chaud
2h 40 min
Miroirs
1h 40 min.
Cake Mississippi clair
1h 15min
Papet vaudois
55min
Bonhomme en pâte
2 godz. 10 min