Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g de mejillones frescos limpios
- 200 g de cebolla, en trozos
- 2 dientes de ajo, pelados
- 40 g de aceite de oliva
- 200 g de aros de calamar crudos
- 100 g de pimiento rojo, en cubos (2 cm)
- 50 g de chorizo de pamplona, en cubos (2 cm)
- 400 g de jitomate triturado
- 150 g de vino blanco
- 2 cditas de sal, o al gusto
- azafrán, unas hebras
- 100 g de agua
-
½
cdita de caldo de camarón en polvo
of ½ cdita de concentrado de caldo de pollo - 350 g de arroz arborio
- 75 g de camarones medianos crudos, pelados, sin cabeza y desvenados
- 2 limones, en cuartos
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 2262 kJ / 539 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 56 g
- Vetten
- 19 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 1777 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto con calabacita y tocino
35min
Pollo al vino (Coq au Vin) TM6
2 godz. 15 min
Camarones con polenta estilo Georgia
40min
Lomo de cerdo al horno
1 godz. 35 min
Crepas con salmón ahumado y crema de queso
50min
Risotto de camarón y espárragos
45min
Goulash
1 godz. 40 min
Risotto al azafrán con camarones (Black Diamond)
40min
Camarones al ajillo
35min
Puré de papas
50min
Filete de res con salsa de vino tinto
1h 30min
Puré de papa y poro
40min