Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de queso parmesano, en cubos
- 650 g de agua
- 1 cda de concentrado de caldo de verdura o pescado
- 1 cdita de sal, o al gusto
- 3 pizcas de azafrán, o al gusto
- 1 diente de ajo, pelado
- 100 g de cebolla, en trozos
- 50 g de aceite de oliva extra virgen
- 200 g de arroz arborio
- 60 g de vino blanco
- 150 g de camarones chicos, pelados
- 12 camarones grandes, pelados y limpios, para decorar
- crema ácida, al gusto
- cebollín, finamente picado, al gusto
- 30 g de mantequilla, a temperatura ambiente
- Voeding
- per 6 porciones
- Calorieën
- 7619.1 kJ / 1821 kcal
- Eiwitten
- 62.7 g
- Koolhydraten
- 174 g
- Vetten
- 90.1 g
- Verzadigd vet
- 32.2 g
- Vezels
- 7.4 g
- Natrium
- 4312.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto de camarón y espárragos
45min
Camarones al ajillo
25 min
Puré de papas
50min
Puré de papa y poro
40min
Hongos ostra y risotto de Champagne
35 Min
Risotto con uvas y champiñones
50min
Risotto con frutos del mar
55min
Fetuccini con salsa Alfredo y camarones
1h
Salsa blanca italiana
20 min
Risotto cremoso de champiñones y camarón.
1h
Crème brûlée de café TM6
15min
Risotto con calabacita y tocino
35 Min