Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de almendras, peladas (ver tip)
- 50 g de aceite vegetal
- 250 g de cebolla, en trozos
- 3 dientes de ajo, pelados
- 1000 g de filete de res, en tiras (5 cm x 1 cm x 1 cm)
- 100 g de salsa de soya baja en sodio
- 100 g de vino blanco
- 100 g de agua
- 150 g de pimiento rojo, en trozos (2 cm)
- ¼ - ½ cdita de pimienta negra molida
- sal, al gusto
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1305 kJ / 317 kcal
- Eiwitten
- 46 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 19 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 1578 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pollo al cilantro
35 min
Tradición italiana de carne molida y coliflor
1 Std.
Carne de res a la jardinera
40 Min
Cerdo con calabazas y elote (Coahuila)
35 min
Cacerola de pollo, paprika y verduras de temporada
1h 20min
Pechugas rellenas de espinaca en salsa de poblano
50 Min
Pescado con salsa de morrón
45 Min
Pollo a la paprika en olla
45 Min
Lomo en salsa de cacahuate
15 Min
Fajitas de res con verduras salteadas
30min
Carne en su jugo, estilo Jalisco
30min
Pescado al horno con camarones, verduras y arroz basmati TM6
1 Std.